Morgenevent

2015: Eventen i tal

  • 140 uddelingssteder i Danmark
  • Næsten 2.000 frivillige
  • 400.000 Verdens Bedste Nyheder- og Metroxpress-aviser
  • 120.000 stykker chokolade, produceret af Coop og Toms
  • 19 EU-lande havde også events – og næsten 250.000 aviser på europæiske sprog blev uddelt

Fotos!

billeder2015
Se billeder fra tidligere events her

Årets største dag for Verdens Bedste Nyheder er den anden fredag i september, hvor vi hvert år holder vores morgenevent. Om morgenen kl. 7.00-9.00 uddeler omkring 2000 frivillige i hele Danmark tusindvis af Verdens Bedste Nyheder-aviser sammen med en morgenforfriskning. Eventen giver et boost af gode nyheder – og markerer, at kampen mod fattigdom bærer frugt. I år uddeler vi Verdens Bedste Nyheder den 9. september!

Vil du være med?

Som frivillig kan du enten være lokal koordinator for et uddelingssted, eller du kan være ambassadør ved at hjælpe en lokal koordinator med at dele ud. Tilmeld dig ved at skrive til Maria Grabowski på mgkj@dca.dk. Skriv hvilken by, du gerne vil være frivillig i – og om du vil være koordinator eller ambassadør.

Frivillig ambassadør

Som frivillig ambassadør er du med til at overraske folk med gode nyheder fra udviklingslandene. Du hjælper en koordinator med at dele Verdens Bedste Nyheder ud ved trafikknudepunkter, arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og andre steder, hvor mange færdes om morgenen. Deltagelsen tager 2-3 timer.

Frivillig koordinator

Som koordinator er du tovholder for en morgenevent i dit lokalområde. Du skal rekruttere frivillige ambassadører og være kontaktperson til Verdens Bedste Nyheder-sekretariatet. Du får mulighed for at engagere din organisation eller virksomhed, dit netværk, venner og kolleger. Vi vil selvfølgelig yde vejledning og hjælpe til, hvis du har brug for det. Det kræver ca. 20 timer i alt at være koordinator, og arbejdet vil hovedsageligt ligge i måneden op til eventen. Læs mere om opgaverne som frivillig her