I Honduras har de givet mere plads til flagermus og andre dyr omkring landbruget. Det har gavnet både natur og mennesker.

Cowboys slutter fred med flagermus

I Honduras har de givet mere plads til flagermus og andre dyr omkring landbruget. Det har gavnet både natur og mennesker.

Verdens Bedste Nyheder står bag en ny fælles digital platform, der samler nyheder, resultater, events og design om Verdensmålene.

Start ugen med gode nyheder

Hver mandag kan du få en længere historie og tre noter om fremskridt direkte i din indbakke

Gode nyheder på Facebook og Twitter

Få gode nyheder på din facebookFå gode nyheder twitter

KORT NYT

’Fiskepinde’ mod fejlernæring

I samarbejde med blandt andet Københavns Universitet har UNICEF udviklet en nærende fiskesnack, der skal behandle fejlernærede børn i Cambodia.

Busser skal køre på kokasser

I Pakistans største by, Karachi, vil de fra næste år indføre nye busser, der kører på ’brun energi’: biogas lavet af kokasser fra byens 400.000 malkekøer.

Alle bananer i Lidl bliver Fairtrade

I Danmark, Sverige og Finland vil supermarkedet Lidl fremover udelukkende sælge bananer, der er Fairtrade-certificerede.

Jaguarens fremtid skal sikres

En række lande og organisationer er blevet enige om at arbejde sammen for at beskytte jaguaren bedre. Blandt andet skal der oprettes 30 forbundne naturområder.

Ny rekord for vindmøller

Verdens største havvindmøllepark er åbnet mellem England og Irland. Danske Ørsted står for de 102 vindmøller, der leverer strøm til 600.000 husstande.

I december blev den kun én måned gamle baby Joy Nowai det første barn i verden, der fik sin vaccine bragt gennem luften med en drone.

For første gang har en drone leveret vacciner

I december blev den kun én måned gamle baby Joy Nowai det første barn i verden, der fik sin vaccine bragt gennem luften med en drone.

Når man bor i en lille landsby i Mozambique, er der ofte lang vej til både elnettet og internettet. Men et dansk firma vil nu give isolerede områder adgang til nettets vigtige viden. Verdens samlede investeringer i klyngebomber er faldet markant på bare et enkelt år.

Klyngebomber er blevet en dårlig forretning

Verdens samlede investeringer i klyngebomber er faldet markant på bare et enkelt år.

Her finder du Verdens Bedste Nyheder

Du kan altid læse masser af konstruktive nyheder her på vores hjemmeside. Men vi har også en række mediesamarbejder, så du kan få vores nyheder om fremskridt og løsninger på mange platforme:

ANALYSER

Ligestilling

Teknologi

Langt de fleste børn i Palæstina har problemer med tænderne, viser screening fra den danske NGO Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Det går ud over selvtillid, koncentration og skolefravær. TUG's projekt lærer børn tandbørstning og om vigtigheden af sunde tænder. Det har givet gladere og dygtigere børn. Når kenyanske landmænds høst bliver bedre end forventet, kan nye opbevaringslagre sørge for, at de selv tjener flere penge på deres afgrøder. Samtidig giver det fattige bedre priser på mad.

Kenya sikrer fattige fair fødevarepriser

Når kenyanske landmænds høst bliver bedre end forventet, kan nye opbevaringslagre sørge for, at de selv tjener flere penge på deres afgrøder. Samtidig giver det fattige bedre priser på mad.

Verdens Bedste Organisationer

Verdens Bedste virksomheder