BØRNEfonden

BØRNEfonden er Danmarks største privatfinansierede udviklingsorganisation. BØRNEfonden er med til at styrke nogle af verdens fattigste børn, deres familier og lokalsamfundet. Med udgangspunkt i det enkelte barn hjælper BØRNEfonden til, at barnet og familien får et bedre helbred og en bedre økonomi, så børnene kommer i skole og får sig en uddannelse. På den måde udvikler barnet sig til bedre at kunne tage vare på sig selv og sin fremtid.

BØRNEfonden er med i Verdens Bedste Nyheder, fordi det er så vigtigt at få fortalt, at den støtte folk yder, den nytter.

BØRNEfondens direktør Bolette Christesen hører jævnligt, at folk sætter spørgsmålstegn ved, om det overhovedet hjælper, siden der stadig er brug for udvikling i Afrika.

”Det hjælper,” siger Bolette Christensen. ”Afrika er i gang med det helt store vækstboom, det skal vi hjælpe på vej. Men der er millioner af fattige afrikanere, som ikke får del i væksten. Derfor skal vi fortsat støtte børn og familier i verdens fattigste lande med at skabe sig en bedre fremtid.”

Del

Relaterede Nyheder