CARE

Hver dag skaber CARE Danmark resultater gennem vores projekter i Afrika og Asien. De mange sejre, små som store, vil vi gerne dele, så danskerne ved, at indsatsen virker. - Og hvem er en bedre partner til det andre end Verdens Bedste Nyheder?

Rasmus Stuhr Jakobsen, generalsekretær, CARE Danmark

CARE Danmark arbejder med hjælp til selvhjælp. Gennem vores projekter i Afrika og Asien støtter vi verdens fattigste mennesker og giver dem den viden og de redskaber, der er nødvendige, for at de selv kan arbejde sig ud af sult og fattigdom.

CARE og Verdens Bedste Nyheder

På godt 25 år er en milliard mennesker blevet løftet ud af fattigdom og antallet mennesker, der sulter, er halveret. Der er brug for Verdens Bedste Nyheder til at formidle de mange resultater og sejre, så endnu flere danskere sammen med os kan dele optimismen og troen på, at en verden uden sult og fattigdom er mulig.

CARE og Verdensmålene

I CARE Danmark tror vi, at det er muligt at indfri de 17 verdensmål. Ikke fordi vi er naive, men fordi vi ved, det kan lade sig gøre. Det ved vi fra vores arbejde ude i verden, hvor vi hver dag oplever både små og store sejre og ser resultater. Igennem vores arbejde har vi særligt fokus på Verdensmål 1, 2, 5, 8, 13 og 17.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 1: Afskaf Fattigdom

Læs mere

Verdensmål 2: Stop Sult

Læs mere

Verdensmål 5: Ligestilling mellem Kønnene

Læs mere

Verdensmål 8: Anstændige Jobs og Økonomisk Vækst

Læs mere

Verdensmål 13: Klimaindsats

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling

Del

Relaterede Nyheder