Choice Foundation

Det er et naturligt samarbejde, fordi Choice Foundation netop støtter børns skolegang og adgangen til sundhedsydelser.

Helle Stokkebye Johansen, bestyrelsesformand, Choice Foundation

Choice Foundation udspringer af handels­virksomheden Butler’s Choice. Ejeren Jacob Stokkebye havde et ønske om at gøre en forskel for fattige børn og deres familier i Vietnam og Indien – og tog skridtet videre, fra CSR i virksomheden, til etablering af en selvstændig fond.

Fondens bærende princip er ønsket om at bidrage til opfyldelsen af menneskerettighederne, herunder retten til uddannelse og sundhed. Fondens mål er at forbedre livsvilkårene for ansatte og deres familier i de lokalsamfund, hvor Butler’s Choice og vores partnere har aktiviteter. Dette skal ske ved at:

  • skabe adgang til grunduddannelse for børnene.
  • sikre adgang til basale sundhedsydelser for familierne.

Vi vil gerne give virksomhederne et valg, så de kan være med til at forbedre livsvilkårene for mennesker i deres leverandørkæde til alles fordel. Vi vil gerne give forbrugerne et valg, så de kan vælge at forbruge på en socialt ansvarlig måde.

Samarbejdet med Verdens Bedste Nyheder er oplagt for Choice Foundation, fordi vi netop, sammen med vores partnere, bidrager til børns skolegang og adgang til sundhedsydelser. To vigtige indsatsområder i forhold til at hjælpe et samfund ud af fattigdom.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 3: Sundhed og Trivsel

Læs mere

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse

Del

Det gør vi:

  • Vi bringer Verdens Bedste Nyheder på vores hjemmeside, sociale medier og i vores øvrige kommunikation med vores partnere.
  • Hvert år holder Choice Foundation  en fundraising middag, hvor  Verdens Bedste Nyheder også bliver promoveret.

Relaterede Nyheder