Danmission

14. september 2012 kl. 6.40 mødtes morgenfriske mennesker fra Danmission på Nørreport Station i København. De gav 8000 æbler til de rejsende, som samtidig fik budskabet om, at kampen mod fattigdom bærer frugt!

Danmission

Danmission er en del af Verdens Bedste Nyheders stærke NGO-bagland. Danmission er dermed en vigtig del af det unikke samarbejde mellem FN, Danida, de danske udviklingsorganisationer og Verdens Bedste Nyheders virksomhedspartnere.

Danmission er en selvstændig organisation forankret i folkekirken. Vi ønsker at styrke den globale kirke, skabe fred og forståelse gennem dialog og bekæmpe fattigdom i Afrika, Asien, Mellemøsten. Vores projekter er rettighedsbaserede og skal sætte folk i stand til at hjælpe sig selv, deres familier og lokalsamfund.

Danmission er med i Verdens Bedste Nyheder, fordi det er en fælles opgave for os at fortælle, at udviklingsarbejdet skaber resultater. Vi skal synliggøre effekten, så vi kan fastholde opbakningen blandt danskerne.

Verdens Bedste Nyheder giver Danmission er mulighed for at fortælle specifikt om vores arbejde, og generelt om at fattigdomsbekæmpelse nytter.

Del

Relaterede Nyheder