Engineer the future: Ingeniører forandrer verden

”Mange mennesker er ikke klar over, hvor stor en rolle ingeniører og teknologieksperter spiller i at løse problemer i udviklingslandene på både professionel og frivillig basis. Vi ved, at mange unge gerne vil gøre en forskel og forandre verden. Så lad os fortælle dem og deres forældre, at ingeniører forandrer verden, så tror vi flere ville vælge at læse til ingeniør - og bidrage til at vi når 2030-målene .”

Ghita Wolf Andreasen, projektdirektør

Engineer the future er Danmarks teknologiske alliance bestående af 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer. Gennem nyheder, casestories, kampagner, undervisning og events bringer vi danske ingeniører og teknologieksperter i front og arbejder for, at der bliver mange flere med viden og specialer inden for teknologisk udvikling i fremtiden.

Ingeniører og teknologieksperter verden over bidrager hver eneste dag til, at verden nærmer sig 2030 målene. Vi vil gerne give omverdenen historierne om de ingeniører, der gør en forskel fx de unge ingeniører der rejser ud og reparerer sygehusudstyr, den pensionerede Bent, der bygger brønde og rådgivende ingeniørfirmaer der arbejder med infrastruktur i lande, hvor der er god plads til forbedring.

Mange af vores partnere arbejder med 2030-målene. Et lille udvalg er Novo Nordisk, der bl.a. arbejder for at fremme børn og mødres sundhed, Atkins, der bl.a. arbejder med infrastruktur i udviklingslande og Ingeniører uden grænser, der netop beskæftiger sig aktiviteter, der føder ind i 2030-målene.

Det vil vi gerne fortælle om.

Del

Relaterede Nyheder