Gadens Børn

Selvom vi ikke kan hjælpe alle, kan alle hjælpe nogen.

Pia Lindell Qwist, stifter og generalsekretær

Gadens Børn kæmper for en lysere fremtid for udsatte børn, der lever på gaden i Kolkata, i Indien. Vi har gennem 5 år hjulpet børn i den indiske storby Kolkata i Indien, med måltider, uddannelse, sundhedspleje og tryghed. Der bor over 14 mio. mennesker i Kolkata, hvor det er estimeret at 314.700 børn lever på gaden.

Gadens Børn og Verdens Bedste Nyheder

Gadens Børn håber på, at være med til at skabe et mere positivt og nuanceret billede af udviklingsarbejde ved at dele de gode historier fra vores arbejde i Kolkata, Indien, og om hvordan dette arbejde bidrager til at opnå Verdensmålene. For at dele det gode budskab vil Gadens Børn fremover deltage i den store årlige morgenevent i september, hvor Verdens Bedste Nyheder bliver uddelt.

Gadens Børn og Verdensmålene

Gadens Børn arbejder for en verden, hvor børn oplever lige muligheder for at have en sund og tryg barndom (Verdensmål 10). Vi tilbyder gadebørn i Kolkata, Indien, adgang til uddannelse (Verdensmål 4), da vi mener, det er vigtigt at alle børn har adgang til uddannelse, så de har mulighed for at udforske og realisere deres evner, interesser og færdigheder samt mulighed for at bryde den sociale arv. Vi tilbyder børnene et permanent hjem med adgang til sundhedspleje og omsorg, og med mulighed for at opnå en følelse af tryghed og sikkerhed (Verdensmål 3).

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 3: Sundhed og Trivsel

Læs mere

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse

Læs mere

Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Relaterede Nyheder