Globale Skolepartnerskaber

”I en global verden er det vigtigt at vi lærer om hinanden, lærer fra os og lærer sammen – det er den eneste måde at sikre, at vi udvikler vores unge til at blive globale medborgere”

Globale Skolepartnerskaber

Globale Skolepartnerskaber arbejder på at styrke den globale dimension i undervisningen i både grundskolen og på ungdomsuddannelser. Gennem etableringen af skolepartnerskaber mellem danske skoler og skoler i andre dele af verden arbejder vi på, at uddanne vores børn og unge til globale medborgere, der er rustet til at tage stilling til verden og engagere sig i globale udfordringer.

Globale Skolepartnerskaber vil gerne deltage i kampagnen om at sprede det gode budskab om, at udviklingsbistand rent faktisk hjælper og gør en forskel. Vi mener det er vigtigt, at skabe et nuanceret billede af verden – og her er den gode historie også enormt vigtig.

Globale Skolepartnerskaber håber at vi med vores deltagelse i Verdens Bedste Nyheder kan være med til at sprede de gode nyheder på vores medlemsskoler og også få de gode historier ned i børnehøjde.

Del

Relaterede Nyheder