Mission Afrika

Vi i Mission Afrika ønsker at formidle de gode historier om vores lokale samarbejdspartnere i Afrika og Mellemøsten, der hver dag arbejder benhårdt for at gøre verden til et bedre sted at vokse op i. Sammen – og kun sammen - kan vi gøre en forskel!

Mission Afrika

Mission Afrika er en folkekirkelig missionsorganisation, der arbejder sammen med afrikanske kirker og organisationer i Afrika og Mellemøsten. Mission Afrika har flere end 2.500 frivillige tilknyttet, der dels er engageret i forskellige Mission Afrika-projekter, og dels støtter op med frivilligt arbejde i 73 genbrugsbutikker.

Mission Afrika og Verdens Bedste Nyheder

Mission Afrika samarbejder med Verdens Bedste Nyheder, fordi vi anser de 17 Verdensmål som helt afgørende målsætninger i vores stræben efter at skabe en bedre verden for den næste generation.

Som en del af Mission Afrikas Vision 2020 fokuserer vi i disse år på målet Uddannelse. I forlængelse heraf er vi blandt andet engageret i et landsbyudviklingsprojekt i Mali, hvor kvinder undervises i gede- og hønseavl, kompostering og læsefærdigheder, så de kan tjene penge, få en stemme i samfundet og dermed stå mere på egne ben.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Relaterede Nyheder