Momentum Trust

Vores vision er at skabe en langsigtet forandring for folk, vi kan nå. I samarbejde med kenyanske små farmere er vores mål at etablere et profitgivende og vedholdende landbrugsprojekt gennem landbrugsviden og virksomhedsstrategier.

Christian, Founder af Momentum Trust

Momentum Trusts primære mål er give farmere muligheden for at blive food-secure, selvforsyndende og at forøge deres udbytte til et niveau hvor de kan profitere fra deres egen udbytte. På den måde tror vi på at vi sammen kan lette fattigdom, sult og forbedre farmernes levestandarder.

Verdens Bedste Nyheder

Momentum Trust har sammen med Verdens Bedste Nyheder etableret et samarbejde, da begge organisationers grundlæggende kærneværdier bygger på at skabe en bæredygtig verden og videreformidle vigtigheden om ansvarlighed. Sammen formidler vi FN’s 17 verdensmål og på den måde gør vi en indsats i forhold til at skabe bæredygtig udvikling i hele verden.

 

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 1: Afskaf Fattigdom

Læs mere

Verdensmål 2: Stop Sult

Læs mere

Verdensmål 10: Mindre Ulighed
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Verdensmål 2: Stop sult.

Momentum Trust hjælper farmere til selvhjælp. Med viden og hjælp lærer farmerne hvordan de bedst muligt får udbytte af deres jord. Med den læring og viden farmerne får igennem projektet, er det nu muligt for farmerne at sætte mad på bordet, langt mere regelmæssigt end før.

Mål 1: Afskaf fattigdom.

Igennem projektet bliver farmerne bliver mere og mere selvforsyndende. Familierne er nu i stand til at sende deres børn mætte i skole. Med Momentum Trusts hjælp har farmerne nu muligheden for at få få et så stort udbytte af deres landbrug, at de kan begynde at sælge noget af det, på den måde hjælper det hele familien med at komme ud af fattigdom.

Mål 10: Mindre ulighed.

Projektet mindsker også uligheden i det lokalområde i Kenya de arbejder i. Der er nu omkring 730 farmere med i projektet. Lokalområdet kan nu med projektet i hånden sende mætte børn i skole. Alle farmerne hjælper hinanden i grupper. Det gør det muligt at at sende deres børn i skole så de kan få en uddannelse. Det er nu muligt grundet samarbejdet mellem farmerne, deres børn kan nu få en uddannelse i stedet for at hjælpe i landbruget. De 730 farmere og deres familie er alle berørt af projektet, sammen gør vi det muligt at mindske uligheden.

Relaterede Nyheder