PUGAD

People Uniting and Generating Aid for Development (PUGAD) er en del af Verdens Bedste Nyheders stærke NGO-bagland. PUGAD er dermed en vigtig del af det unikke samarbejde mellem FN, Danida, de danske udviklingsorganisationer og Verdens Bedste Nyheders virksomhedspartnere.

I PUGAD ønsker vi en mere fair og retfærdig verdensorden.

Dette gør vi igennem konkrete projekter I udviklingslandene, hvor vi sætter underprivilegerede folk og grupper i stand til at varetage egne interesser.

PUGAD har flere projekter i Filippinerne med partnerorganisation, på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Vi arbejder også globalt i en krydsning mellem Nord og Syd organisationer for at påvirke dagsordenen i EU og FN.

VBN kampagnen er en unik lejlighed til at fortælle danskerne, at udviklingsbistand betaler sig, at det gør en forskel. I den globale verden er vi alle afhængige af hinanden. Fred, udvikling og velstand er til fordel for alle klodens indbyggere.

De 20 rigeste i verden ejer mere end indkomsten hos de 50 fattigste nationer på kloden. Samtidig med at millioner af mennesker ikke spiser sig mætte og millioner af børn dør af sygdom og underernæring.Det værste er dog, at denne enorme formue-skævhed fører til en endnu skævere magtfordeling.

PUGAD deltager for at vise, at udvikling betaler sig og samtidig er der lang vej igen, så flere aktive skal involveres i dette nyttige arbejde og generelt skal civilsamfundet styrkes – både herhjemme og ude i verden.

Del

Relaterede Nyheder