U-landsforeningen Svalerne

”Vi synes, at det er vigtigt som lille organisation at vise, at vi eksisterer og at selv en lille indsats kan være med til at gøre en stor forskel for verdens fattigste”

U-landsforeningen Svalerne

U-landsforeningen Svalerne er en del af Verdens Bedste Nyheders stærke NGO-bagland. U-landsforeningen Svalerne er dermed en vigtig del af det unikke samarbejde mellem FN, Danida, de danske udviklingsorganisationer og Verdens Bedste Nyheders virksomhedspartnere.

Vi er en frivilligt drevet organisation med 50 års erfaring i udviklingsarbejde i Bangladesh og Indien. Vi støtter lokale græsrodsorganisationer, som arbejder for bevidstgørelse og styrkelse af de allerfattigste (jordløse stammefolk og lav- eller kasteløse) med særligt fokus på kvinder.

Vi er med i Verdens Bedste Nyheder, fordi vi tror på, at man lettere får de gode budskaber ud, når man er mange, der står sammen om at gøre det. Vi synes desuden, at det er vigtigt som lille organisation at vise, at vi eksisterer og at selv en lille indsats kan være med til at gøre en stor forskel for verdens fattigste – og den mulighed giver kampagnen Verdens Bedste Nyheder os.

Del

Relaterede Nyheder