Evalueringer og undersøgelser

Vedtægter

Den 23. august 2016 blev Verdens Bedste Nyheder stiftet på baggrund af nyhedskampagnen af samme navn, som startede i februar 2010.

Du kan downloade vores vedtægter her.

Evalueringer & befolknings­­undersøgelser

Konference - December 2015

Torsdag den 17. december inviterede Verdens Bedste Nyheder til en konference i Eigtveds pakhus, der havde politisk udsyn og samarbejder med medier og organisationer i fokus.

Formand for FNs generalforsamling, Mogens Lykketoft åbnede ballet og fremhævede Verdensmål 17 for partnerskaber. Politisk ordfører for Enhedslisten Johanne Schmidt-Nielsen fulgte med fine ord om Verdens Bedste Nyheder som magtesløshedsbekæmper og håbskaber.

Med en innovativ virksomhedsvinkel på Verdensmålene kom Head of Corporate Sustainability hos Novozymes, Claus Stig Pedersen. Fra medieverdenen udfordrede Journalist og radiovært Kaare Svejstrup de konstruktive vinkler – og salgsdirektør Kenneth Madsen og chefredaktør Jonas Rathje fra Metroxpress fortalte om det succesfulde samarbejde med Verdens Bedste Nyheder.

Udover workshops med forskellige indgange til Verdensmålene blev underholdningen leveret af balletmester Nikolaj Hübbe og balletdanseren Femke Mølbach Slot.

 

 

> Se programmer og præsentationer fra de tidligere Startmøder 2010-2014 her