Manifest

Verdensmaal_Ikon18_dk_225

Hvem er vi

FAQ

FAQ
Ofte stillede spørgsmål om Verdens Bedste Nyheder

Ressourcer

Louise Dyring Mba / Red Barnet

  1. Verdens Bedste Nyheder ønsker at møde læseren med konstruktive og uventede udviklingshistorier. Vi tror på et tæt samarbejde mellem civilsamfundet, den private sektor, stater og internationale institutioner. Kun sammen kan vi skabe en bæredygtig fremtid for mennesker og for planeten.
  2. De traditionelle mediers nuværende fokus giver et indtryk af verden som håbløst voldelig og korrupt. Vi er bekymrede for, hvad det gør ved vores verdensbillede. Vi mener, at folk fortjener et mere nuanceret billede af den verden, vi lever i, med et balanceret syn på både det positive og det negative.
  3. Vores mission er at give en stemme til de historier om udvikling, fremgang og håb, som de traditionelle medier ikke giver plads til.
  4. Vi ønsker at skabe en ny fortælling, hvor fokus er på, hvad vi har til fælles – ikke vores forskelle. Vi fokuserer på løsninger i stedet for konflikter, på muligheder og håb i stedet for problemer og svagheder.
  5. Vores historier lever op til kriterierne om konstruktiv journalistik. Vi stræber efter at leve op til den højeste journalistiske standard og vores historier er baseret på statistisk, fakta og pålidelige kilder.
  6. Vores brand og visuelle udtryk skal afspejle mulighederne ved udvikling og internationalt samarbejde. Vi vælger bevidst et minimalistisk og moderne design og udvælger omhyggeligt billeder, som kan nuancere billedet af udviklingslande.