Projekter

Verdens Bedste Nyheder tager initiativ til projekter året rundt - og altid i samarbejde med medier, organisationer og virksomheder. Nogle er en engangsfornøjelse, mens andre er tilbagevendende. Projekterne har forskellige målgrupper, men taler altid om løsninger, bæredygtig udvikling, konstruktiv journalistik og verdensmål.

Morgenevent

Siden Verdens Bedste Nyhedes start i 2010 har vi den anden fredag i september delt aviser.
Tusindvis af frivillige møder morgenfriske mennesker på vej til arbejde med konstruktive nyheder om fremgang og udvikling i verden.

Læs mere.

Verdenstimen

Verdenstimen og den globale kampagne The World’s Largest Lesson har en plan: Alle mennesker skal kende de 17 Verdensmål. Også danske skolebørn og unge.
Verdens Bedste Nyheder har taget initiativ til Verdenstimen, der hvert år i september udbreder kendskabet til Verdensmålene på skoler og ungdomsuddannelser i Danmark i samarbejde med en række danske NGO’er.

Læs mere her og på
verdenstimen.dk.

Roskilde Festival

Roskilde Festival EqualityEquals

Vi har flere år lavet projekter på Roskilde Festival.
Både i 2015 og 2016 har vi gjort Verdensmålene håndgribelige og hverdagsnære for almindelige mennesker med workshoppene EqualitEquals og LittleBigThings.

Læs mere.

Folkemøde

folkemøde bornholm verdens bedste nyheder verdensmål

Verdens Bedste Nyheder har været med på Folkemødet tre gange. Her deltager vi i debatter og er med til at afholde arrangementer om verdensmål, konstruktiv journalistik og udvikling.

Læs mere.