Projekter

Verdens Bedste Nyheder tager initiativ til projekter året rundt - og altid i samarbejde med medier, organisationer og virksomheder. Nogle er en engangsfornøjelse, mens andre er tilbagevendende. Projekterne har forskellige målgrupper, men taler altid om løsninger, bæredygtig udvikling, konstruktiv journalistik og verdensmål.

Verdensmålsakademiet

Verdenstimen 2019

Verdens Bedste Nyheder var medarrangører til en lang række alsidige events. Herunder kan du se en beskrivelse af programmet.

Verdensmålsprisen 2019

Generation Verdensmål. Det var titlen på efterårets Mediekonkurrence 2018 for skoler. Her gav Verdens Bedste Nyheder og JP/Politikens Hus landets 6.-10. klasser viden om de store fremskridt i verden, som normalt ikke kommer på forsiden. Verdens Bedste Nyheder står bag en ny fælles digital platform, der samler nyheder, resultater, events og design om Verdensmålene.  Hvert år en morgen i september siger Verdens Bedste Nyheder godmorgen til hele Danmark med en avis, der beretter om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer. Med avisuddelingen fejrer vi Verdensmålene - og at det mange steder i verden går bedre, end vi tror. Uddelingen fandt sted d. 7. september 2018.

Verdens Bedste Morgen 2018

Traditionen tro deltager Verdens Bedste Nyheder på Folkemødet i Allinge fra den 14. til den 16. juni.<br />
Generation Verdensmål. Det er titlen på efterårets Mediekonkurrence 2018 for skoler. Her giver Verdens Bedste Nyheder og JP/Politikens Hus landets 6.-10. klasser viden om de store fremskridt i verden, som normalt ikke kommer på forsiden. Udstilling i Industriens Hus sætter fokus på unge, der vil ændre verden. Hvert år en morgen i september siger Verdens Bedste Nyheder godmorgen til hele Danmark med en avis, der beretter om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer. Med avisuddelingen i 2017 fejrede vi Verdensmålene - og at det mange steder i verden går bedre, end vi tror. <br />
Næste uddeling finder sted fredag den 7. september 2018.

Verdens bedste morgen 2017

Mere end 40 unge mødtes og diskuterede hvad der var vigtigt for dem, og hvad de ville gøre for at vi kan nå Verdensmålene.

Vi cykler for Verdensmålene

Mere end 40 unge mødtes og diskuterede hvad der var vigtigt for dem, og hvad de ville gøre for at vi kan nå Verdensmålene.

Verdens Bedste Nyheder har i mange år haft Roskilde Festival som partner – og siden 2015 har vi arbejdet særligt tæt som holdningspartner.

Roskilde Festival

Verdenstimen har en plan! Alle børn og unge skal kende Verdensmålene.

Vær med i verdenstimen

Andre projekter