Folkemødet 2016 med Verdensmål, debat og Verdens Bedste Nyheder

Folkemødet på Bornholm

Folkemødet 2015 & 2014

I 2015 satte vi fokus på de nye Verdensmål, konstruktiv journalistik og de unges stemmer i verden. Hvis I mødte os, fik I måske en tatovering eller en avis lavet i samarbejde med metroxpress.

I 2014 uddelte vi juicebrikker fyldt med gode nyheder i samarbejde med Rynkeby – og så testede vi FNs MY World-undersøgelse.

Se billeder fra 2015 her
Se billeder fra 2014 her

Folkemøde 2017

Verdensmålene gjorde et markant indtog på Folkemødet – ikke mindre end 54 arrangementer på tværs af sektorer og politiske skel.

Vi travede rundt på pladsen med Verdensmål, deltog i debatter og havde tre arrangementer.

  • Vi stillede lederne af Danmarks ungdomspartier “hvordan sikrer vi, at unge i Danmark spiller en aktiv rolle i at nå Verdensmålene inden 2030?” til en ungdomspartilederrunde arrangeret sammen med DUF.
  • Sara Bro quizzede de tidligere udenrigs- og udviklingsministre Lykketoft, Holger K og Christian Friis Bach om Verdensmålene
  • Sammen med CARE Danmark, MS og Dansk Industri afholde vi Verdensmål-bingo med Anders & Peter Lund Madsen som værter

Folkemøde 2017

Ungdoms­partileder­runde med Dansk Ungdoms Fællesråd

Folkemødet 2016

På Folkemødet 2016 snakkede vi Verdensmål og udvikling med deltagerne, uddelte seje Verdens Bedste Nyheder-tatoveringer og deltog i en række debatter. Derudover havde vi to arrangementer på programmet:

  • Sammen med Dansk Ungdoms Fælledsråd arrangerede vi en ungdomspartilederrunde med fokus på FN’s Verdensmål den 16. juni kl. 18.30-19.30.
  • Sammen med Globale Historiefortællere inviterede vi en række højskoleelever til at fortælle historier om deres møder med handlekraftige mennesker, der fokuserer på løsninger frem for problemer. Det var den 18. juni 16.00-17.00

Se billederne fra Folkemødet herunder.

Folkemøde 2016