Folkemødet 2016 med Verdensmål, debat og Verdens Bedste Nyheder

Folkemødet på Bornholm

Verdensmålene gjorde et markant indtog på Folkemødet – der var ikke mindre end 54 arrangementer på tværs af sektorer og politiske skel, der satte Verdensmålene i centrum.

Folkemødet 2016

På Folkemødet 2016 snakkede vi Verdensmål og udvikling med deltagerne, uddelte seje Verdens Bedste Nyheder-tatoveringer og deltog i en række debatter. Derudover havde vi to arrangementer på programmet:

  • Sammen med Dansk Ungdoms Fælledsråd arrangerede vi en ungdomspartilederrunde med fokus på FN’s Verdensmål.
  • Sammen med Globale Historiefortællere inviterede vi en række højskoleelever til at fortælle historier om deres møder med handlekraftige mennesker, der fokuserer på løsninger frem for problemer.

Se billeder fra 2016 her.

Folkemødet 2015

I 2015 satte vi fokus på de nye Verdensmål, konstruktiv journalistik og de unges stemmer i verden. Hvis I mødte os, fik I måske en tatovering eller en avis lavet i samarbejde med metroxpress.

Se billeder fra 2015 her.

Folkemødet 2014

I 2014 uddelte vi juicebrikker fyldt med gode nyheder i samarbejde med Rynkeby – og så testede vi FNs MY World-undersøgelse.

Se billeder fra 2014 her

Folkemødet 2017

Verdensmålene gjorde et markant indtog på Folkemødet – der var ikke mindre end 54 arrangementer på tværs af sektorer og politiske skel, der satte Verdensmålene i centrum.

Vi bidrog selv til det store fokus, og travede rundt på pladsen med Verdensmål, deltog i debatter og havde tre arrangementer med.

  • Vi stillede lederne af Danmarks ungdomspartier spørgsmålet: “Hvordan sikrer vi, at unge i Danmark spiller en aktiv rolle i at nå Verdensmålene inden 2030?” til en ungdomspartilederrunde arrangeret sammen med DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd.
  • Sara Bro quizzede de tidligere udenrigs- og udviklingsministre Mogens Lykketoft, Holger K. Nielsen og Christian Friis Bach om Verdensmålene.
  • Sammen med CARE Danmark, Mellemfolkeligt Samvirke og Dansk Industri afholdt vi Verdensmåls-bingo med Anders & Peter Lund Madsen som værter.

Verdensmål på Folkemødet 2017

Ungdomspartilederrunde med Dansk Ungdoms Fællesråd på Folkemødet 2017