Morgenuddeling ved Dronning Louises Bro. Foto: Louise Dyring Mbae

Verdens bedste morgen

Hvert år en morgen i september siger Verdens Bedste Nyheder godmorgen til hele Danmark med en avis, der beretter om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer. Med avisuddelingen fejrer vi Verdensmålene - og at det mange steder i verden går bedre, end vi tror. Næste uddeling finder sted fredag den 7. september 2018.

Verdens Bedste Morgen 2017

Morgeneventen 2017 blev lavet i samarbejde med Metroxpress, Goodwings, Turkish Airlines samt 100 danske udviklingsorganisationer og 100 partnere i erhvervslivet.

Morgenen i tal

  • 176 uddelingssteder
  • 2.000 frivillige
  • 120.000 postkort med Verdensmålene og en konkurrence baseret på danskernes engagement i Verdensmålene
  • 485.000 aviser: 120.000 Verdens Bedste Nyheder-aviser & 365.000 omslag på Metroxpress

Årets bedste morgen - det skulle du prøve!

Børge Møller, koordinator for Aalborg station på 6. år

Nyheder fra verden til Danmark

Til verdens bedste morgen står tusindvis af frivillige klar på stationer og gadehjørner i hele landet for at sige godmorgen til folk på farten med en Verdens Bedste Nyheder-avis. Med til uddelingen er både udviklingsorganisationer, erhvervslivet, ungdomsuddannelser og skoleklasser. Morgeneventen har fundet sted hvert år siden 2010.

Vil du være med?

Morgeneventen er kun mulig, fordi at engagerede frivillige hvert år gør en stor indsats for bringe nyhederne ud. Som frivillig kan du enten være koordinator, der står for et uddelingsted – eller du kan blive digital frivillig og dele vores nyheder og materiale på de sociale medier.

Verdens bedste morgen sker i hele landet fredag den 7. september 2018 – indtil da, kan du…

Her var vi i 2017