Morgenuddeling ved Dronning Louises Bro. Foto: Louise Dyring Mbae

Morgenevent

Hvert år en morgen i september siger Verdens Bedste Nyheder godmorgen til hele Danmark med en avis, der beretter om fremskridt og løsninger på klodens udfordringer. Med uddelingen fejrer vi Verdensmålene - og at det mange steder i verden går bedre, end vi tror.

Morgeneventen 2016

Den 9. september 2016 sagde Verdens Bedste Nyheder godmorgen til danskerne med en juice og en avis. De gode nyheder blev læst i hele landet – fra Thisted til Tønder, over Bogense til Bornholm.

Eventen i tal

  • 150 uddelingssteder
  • 2.000 frivillige
  • 100.000 juicebrikker med Verdensmålene
  • 465.000 aviser: 100.000 Verdens Bedste Nyheder-aviser & 365.000 omslag på Metroxpress
  • 21 EU-lande: på 19 forskellige sprog kunne man ogs læse gode nyheder i Europa

Morgeneventen har fundet sted hvert år siden 2010. Morgeneventen 2016 blev lavet i samarbejde med Metroxpress, COOP, Rynkeby, Tetra Pak, Roskilde Festival samt 100 danske udviklingsorganisationer og 90 partnere i erhvervslivet.

Mange unge i dag har problemer, fordi vi ikke ved, hvad meningen med det hele er. Men jeg synes, det giver god mening at hjælpe med at gøre verden til et bedre sted

Emilie Lucia, 17 år, deltager på Ungdommens Folkemøde. Her lavede vi i 2016 en særuddeling af aviserne og fejrede Verdenmålene med en morgenfest.

Nyheder fra verden til Danmark

Tusindvis af frivillige står klar på stationer og gadehjørner i hele landet for at give folk i morgentrafikken en god start på dagen. Med til uddelingen er både udviklingsorganisationer, erhvervslivet – og uddannelser og skoleklasser på alle trin.

Vil du være med?

Morgeneventen er kun mulig, fordi at engagerede frivillige hvert år gør en stor indsats for bringe nyhederne ud. Som frivillig kan du enten være koordinator, der har ansvaret for et uddelingsted – eller du kan være uddeler og hjælpe til på et uddelingsted. Udover uddelingstederne på gader og stræder, kan du også lave en uddeling på din arbejdsplads eller på din skole. Læs mere om at være frivillig her

Næste uddeling er 8 september – Vi åbner for tilmelding til foråret

Næste års morgenevent er fredag den 8. september 2017 kl.7-9 – men indtil da, kan du…

Avisen 2016

Se aviser fra alle år, samt specialudgivelser.

Verdens Bedste Morgen 2016