Verdens vigtigste år

Mød vores advisory board

Advisory board_225I 2015 har vi fået rådgivning af et panel af skarpe meningsdannere fra vidt forskellige sektorer og politiske ståsteder. Mød dem her, og læs, hvorfor de er med. 

Læs om de nye Verdensmål

Verdensmaal_Ikon18_dk_225

2015 er året for to afgørende FN topmøder. Det ene møde ender i vedtagelsen af de nye verdensmål, som skal sætte kursen for udviklingsarbejdet de næste 15 år – og det andet møde, COP21, bliver det første klimatopmøde med udsigt til en bindende aftale siden 2009. Det er VERDENS VIGTIGSTE ÅR.

Alle, der arbejder med udvikling og udviklingslande, har meget på spil i 2015: Om det er at højne kvaliteten af uddannelse verden over, at sikre en rettighedsbaseret tilgang i udviklingsarbejdet, at bevare lighed og klima som klare mål, at kæmpe for kvinders og børns rettigheder – eller at styrke internationale handelsaftaler.

Verdens Bedste Nyheder foreslår at bruge Verdens vigtigste år som en fælles ramme. For uanset forskellige mål og midler – så giver 2015 os en unik anledning til at stå sammen om at sætte udvikling højt på den politiske og folkelige dagsorden.

Vær med på #VerdensVigtigsteAar.