Vær med i verdenstimen

Verdenstimen har en plan! Alle børn og unge skal kende Verdensmålene.

Gratis materialer

En enkelt lektion, en temadag eller en hel uge om verdens udfordringer og løsninger – det er helt op til dig. Find gratis undervisningsmaterialer og aktiviteter målrettet forskellige fag og klassetrin på verdenstimen.dk.

Verdens Bedste Nyheder har taget initiativ til Verdenstimen, der hvert år i september udbreder kendskabet til Verdensmålene på folkeskoler og ungdomsuddannelser i Danmark. Det gør vi i samarbejde med en række danske NGO’er og undervisningsorganisationer, der stiller gratis materialer og aktiviteter til rådighed.

Som noget nyt blev Verdenstimen i 2017 skudt i gang med et pandekage-arrangement på Københavns Rådhus, hvor repræsentanter fra byens skoler og ungdomsuddannelser var inviteret til et program, der både bød på engagerende oplæg og mulighed for at se og prøve noget af det forskellige undervisningsmateriale på verdenstimen.dk.

Verdens Bedste Nyheder sendte også Verdensmålsplakat til samtlige skoler og ungdomsuddannelser i Danmark for at invitere alle til at deltage i Verdenstimen. Plakaten viser portrætter af danske børn og unge, der allerede er i gang med at arbejde med og lære om Verdensmålene.

Rådhuspandekager og Verdenstimen