Vi cykler for Verdensmålene

Mere end 40 unge mødtes og diskuterede hvad der var vigtigt for dem, og hvad de ville gøre for at vi kan nå Verdensmålene.

Vi cykler for Verdensmålene var et et-dags event, der engagerede børn og unge i arbejdet med Verdensmålene. På en workshop reflekterede de unge over, hvad der er vigtigt for dem, og hvad vi kan gøre for at nå Verdensmålene.

Over 40 unge fra Brøderup Efterskole og Roskilde Gymnasium deltog i eventen som bestod af en kort ’Verdenstime’-workshop i Roskilde, hvor de unge lærte om verdensmålene og formulerede deres egne håb, drømme og ambitioner for målene. Herfra cyklede eleverne ud på verdens første ’Tour de Verdensmål’ til Christiansborg, hvor de mødtes med udviklingsminister Ulla Tørnæs og fremlagde deres tanker og ideer fra workshoppen.

Selve eventen blev dokumenteret af prisvindende fotograf Lasse Bak Mejlvang, der har lavet ovenstående film om eventen. Dagen bød også på fernisering af kunstner Josephine Kyhns Verdensmålsmaleri: Sammen Sår vi Fremtiden på gavlen ved INSP! i Roskilde.

Vi Cykler for Verdensmål var støttet af DANIDA og arrangeret af Verdens Bedste Nyheder.

Vi cykler for Verdensmålene