Bliv partnerorganisation

Et samarbejde med Verdens Bedste Nyheder kan understøtte kreative kampagner og nyheder om resultater, løsninger og potentialer. Det er nemt og fleksibelt, og der er mulighed for at deltage på mange niveauer.

Vil I være med i Verdens Bedste Nyheder?


Hvis I vil være med til at fortælle historier om konkrete fremskridt, så kontakt Clara Halvorsen.

E: ch@worldsbestnews.org
T: +45 78 79 77 82

Kampagnematerialer

Download logoer, plakater, annoncer og infografikker på dansk og engelsk, som I kan bruge til at sprede Verdens Bedste Nyheder ud til både eksterne og interne kanaler.

Stærke partnerskaber får nyhederne ud
De danske udviklingsorganisationer har fra starten været en del af Verdens Bedste Nyheder. 100 organisationer er i dag partnere med Verdens Bedste Nyheder – lige fra store, internationale organisationer til små initiativer drevet af frivillige ildsjæle. Alle kan være med – og sammen når vi ud til danskerne med overraskende nyheder om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer.

Kreative kampagner og konstruktiv journalistik
Organisationer kan være med i Verdens Bedste Nyheder på flere måder. Verdens Bedste Nyheders arbejde tager udgangspunkt i FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, der handler om at løse nogle af verdens største udfordringer som ekstrem fattigdom, global ulighed og klimaforandringer. Mange organisationer benytter samarbejdet til at fortælle om de fremskridt og resultater, som de selv har bidraget til, og for mange organisationer er Verdens Bedste Nyheders årlige morgenevent blevet en fast del af de frivilliges engagement.

Verdens bedste morgen

Hvert år i starten af september siger tusindvis af frivillige godmorgen til hele Danmark med en avis fra Verdens Bedste Nyheder. Både organisationer, virksomheder, skoler og privatpersoner er med.

Læs mere her

Debat på Folkemødet

Verdens Bedste Nyheder laver debatter og events på Folkemødet i samarbejde med vores partnere. I 2016 arrangerede vi sammen med Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) en debat om Verdensmålene og udvikling for ungdomspartilederne.

Læs mere her

Fokus på lighed med Roskilde Festival

Verdens Bedste Nyheder har i flere år været holdningspartner med Roskilde Festivalen. Sammen har vi sat fokus på ‘Equality’ og Verdensmålene med en række events og workshops under og efter festivalen.

Læs mere her

Partnere