Vær med som uddannelsesinstitution

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Karoline Rahbek på [email protected] eller 33 18 78 59, hvis du har spørgsmål eller ideer.

Gratis materialer

Alt materiale er gratis og ligger klar til brug på Verdenstimen.dk

Download Verdensmålenes ikoner til undervisning.

FN’s Verdensmål er for os alle, men de handler især om de unge generationer, der vil være voksne, når vi når deadline i 2030. Det er deres fremtid, og de kan selv være med til at forme den. Det lærer børn og unge over hele landet om hvert år i Verdenstimen. Din skole eller ungdomsuddannelse kan også være med!

Verdenstimen er en del af den globale kampagne The World’s Largest Lesson, der foregår i over 100 lande, og som når ud til millioner af børn og unge. I Danmark har Verdens Bedste Nyheder taget initiativ til Verdenstimen, der hver september udbreder kendskabet til Verdensmålene på skoler og ungdomsuddannelser i Danmark i samarbejde med en række danske ngo’er.

Sådan deltager I

  • Find gratis undervisningsmaterialer på verdenstimen.dk. Det spænder fra animationsfilm til interaktive kort, klimaworkshops og ’book en ekspert’ – og en masse derimellem. Det hele er målrettet enten indskoling, mellemtrin, udskoling eller ungdomsuddannelser.
  • Brug en time, en dag eller en hel temauge på globale emner i undervisningen. Det er helt op til jer!
  • Planlæg gerne Verdenstimen i uge 36. I år starter kampagnen 5. september, men det er helt op til jer, hvornår det passer ind i undervisningen.