BetterBox

BetterBox er partner i Verdens Bedste Nyheder for at sætte fokus på FN's verdensmål og formidle konkrete fremskridt i udviklingslandene. Med vores økologiske og veganske treat boxe ønsker vi at inspirere til ansvarligt forbrug og en sund og bæredygtig livsstil.

Sarah Bauer, CEO & Co-Founder

Throw Kindnes like Confetti

BetterBox leverer økologiske og veganske treats og superfood på abonnementsbasis til familier i hele Danmark. BetterBox gør det nemt at være lidt bedre ved dig selv og andre. Vi er som en gammeldags ekspedition, der hele tiden er på opdagelse iført tropehjelm og kritisk sans. Vi tester os gennem junglen af økologiske og forsvarligt producerede snacks for at sende de bedste hjem til alle jer. Vi ved, at alle taler om økologi og bæredygtighed. Men for os er det også vigtige principper, når mørket falder på, og alle er gået hjem.

BetterBox og Verdens Bedste Nyheder

BetterBox er med i Verdens Bedste Nyheder, fordi det ligger fundamentalt i vores koncept og værdisæt, at vi ønsker at bidrage til en bedre og positiv udvikling i verden. Derfor ønsker vi at støtte op omkring FN’s 17 Verdensmål, hvor vi kan.

Som partner i Verdens Bedste Nyheder er vi med til at sprede kendskabet til Verdensmålene og vi ser samtidig en stor værdi i at fortælle om den positive udvikling, vi ser i hele verden.

Hele team BetterBox er i 2018 med til at uddele Verdens Bedste Nyheder på gaden i København. For at bidrage yderligere til at udbrede de gode budskaber modtager alle BetterBox kunder Verdens Bedste Nyheder og en oversigt over verdensmålene i deres september måneds BetterBox.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 3: Sundhed og Trivsel

Læs mere

Verdensmål 6: Rent Vand og Sanitet

Læs mere

Verdensmål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion

Læs mere

Verdensmål 13: Klimaindsats

Læs mere

Verdensmål 15: Livet på Land

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling

Del

Relaterede Nyheder