Bezzerwizzer

”Vi synes, viden om verdensmålene er vigtigt, og vi er glade for at kunne bruge vores kompetencer og netværk til at udbrede budskabet på en hyggelig måde, der gør verdensmålene tilgængelige for flere."

Birgitte Bülow, Co-Founder

Bezzerwizzer Nordic er en dansk brætspilsudvikler, etableret i 2006. Virksomheden står bag spillene BEZZERWIZZER og HINT, som begge er nogle af Nordens bedst sælgende brætspil. Både BEZZERWIZZER og HINT findes i mange varianter, og virksomheden har solgt millioner af spil verden over. Virksomheden er drevet af spilleglæde, videbegærlighed, kvalitetssans og et ønske om at skabe indholdsrigt samvær.

bezzerwizzer Verdensmål brick

Quiz om Verdensmål

Bezzerwizzer er aktiv i kampen for at udbrede viden om verdensmålene og har derfor skabt en quiz, der tager udgangspunkt i de 17 verdensmål.

Vi håber, Verdensmål-Bricken kan bidrage til diskussionen om verdensmålene på en sjov og anderledes måde og dermed være med til at engagere en bred del af den danske befolkning i målene.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Det gør vi

  • Bezzerwizzer har indgået et samarbejde med Verdens Bedste Nyheder og Care Danmark og lavet en særudgave i quizserien Bricks. Verdensmål-Bricken indeholder 60 quiz-spørgsmål tillknyttet nyttig bonusinformation om mennesker, planet og velstand.
  • Bezzerwizzer har doneret 3.000 Verdensmål-Bricks til VBN og CareDK, som kan bruges i deres arbejde for at udbrede danskernes viden om verdensmålene.
  • Verdensmål-Bricken uddeles bl.a. på Folkemødet 2018, til folketingets medlemmer og til landets folkeskoler.
  • Vi deler Verdensmål-Bricken ud til relevante arrangementer og influencere.
  • Vi kommunikerer budskabet om verdensmålene på de sociale medier og vores hjemmeside.

Relaterede Nyheder