Body Mind Academy

Vi arbejder med fremtiden og fundamentet for at gøre Verdensmålene til virkelighed - børn og familier samt lederskab – og med 37 forskellige familiekonstellationer og flere og flere børn som mistrives i Danmark har vi et stort og vigtigt stykke arbejde foran os. Ikke mindst hvis Danmark skal være en aktiv spiller i at hjælpe hele verden til at nå Verdensmålene

Peter Junker, Founder & Partner

Body Mind Academy blev etableret i 2004 af ægteparret, Mette og Peter Junker. Efter mere end 10 år i finansverdenen, som henholdsvis valutadealer i London og leder inden for Private Banking, ønskede de begge at berige mennesker på andre måder end kun via penge. Med årene, og mange kurser og uddannelser i ind- og udland, og med skabelsen af et dedikeret og kompetent team, har Body Mind Academy specialiseret sig i at uddanne og udvikle WorldLeaders i børnehøjde via Kidz Academy, i voksenhøjde via EnergiBevidst Lederskab og forene det i familiehøjde bl.a. via Tal ordentligt-FamilieCamps. Og uanset hvilken af højderne der arbejdes i, er livsglæde fundamentet, hjertet drivkraften og hjernen midlet.

Vi er på skoler, i kommuner, på virksomheder, er CSR-partner på Tal ordentlig’-bevægelsen og underviser på vores eget akademi i børnehøjde, voksenhøjde og familiehøjde – og overalt følger Verdensmålene os, som for os handler om at uddanne og udvikle worldLeaders, som tager ansvar for den verden, vi alle er en del af. Vi skal væk fra at have fokus på, hvad der er normalt og unormalt ved hinanden, men i stedet for lede efter det unikke i hinanden og dyrke det. Herved kan vi spille hinanden stærke – og mangfoldigheden kan dyrkes og styrkes.

Uanset om vi underviser på Kidz Academy, som er en del af Body Mind Academy, om vi er ude på skolerne, er på Tal ordentligt-FamilieCamps, er på virksomheder etc. viser vi Verdensmåls-videoerne ”Lad os skabe en bedre verden” og ”Gør Verdensmålene til virkelighed”. Og hver gang er alles fulde opmærksomhed rettet mod skærmen, fordi det rammer noget i os alle uanset alder. Med vores kreative hjerner som middel og hjerter som drivkraft, har vi alle med Verdensmålene fået noget fælles at styre efter. Og vi kan med fælles hjælp gøre dem til virkelighed i 2030.

Sådan er vi med i Verdens Bedste Nyheder

Med verdensmålene er vi blevet en aktiv virksomhedspartner. Det foregår via vores facebookside, Body Mind Academy ApS, via vores nyhedsbreve, gennem vores undervisning mv.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 3: Sundhed og Trivsel

Læs mere

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse

Læs mere

Læs mere

Verdensmål 16: Fred, Retfærdighed og Stærke Institutioner

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Relaterede Nyheder