Circle Development

Verdens Bedste Nyheder understøtter fint den løsningsorienterede og konstruktive tilgang, der er nødvendig for at finde løsninger på jordens udfordringer. Vi har brug for at se, at det er muligt at skabe resultater og gøre en forskel

Birgitte Ettrup, Circle Development

Circle Development yder strategisk rådgivning omkring cirkulær økonomi. Det handler om at opfylde de menneskelige behov med mindre forbrug af jordens ressourcer. Der er brug for, at så mange virksomheder og organisationer som muligt arbejder for at nå FN’s Verdensmål, og ved at pege på de gode resultater gives fornyede kræfter til at gøre en ekstra indsats og tillid til, at målene kan nås.

Circle Development lægger særlig vægt på at udvikle strategiske partnerskaber, som kan spare ressourcer så produktion og forbrug bliver mere bæredygtigt og på den måde forbedres de fremtidige forretningsperspektiver for alle parter.

Cirkulær økonomi understøtter en række af FN’s Verdenssmål, da flere af dem retter sig mod at få en ansvarlig forvaltning af jordens ressourcer. I mit arbejde tager jeg afsæt i mål nr. 12 og 17, som ofte peger videre frem mod indsatser i mange af de andre Verdensmål.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling

Del

Relaterede Nyheder