Farm Mountain

"FarmMountain har til eventet Tall Ships Races i Århus trykt 50.000 papkrus med budskabet Verdens Bedste Nyheder, og på den måde har vi fået budskabet ud til mange mennesker."

Lars Bendix, Coffeeman FarmMountain

FarmMountain Coffee er etableret med afsæt i FN’s Millenium mål 2015. Selv små indsatser gør en stor forskel, og det er med den filosofi, FarmMountain drives.

Seniorer Uden Grænser og FarmMountain har sammen taget fat på den store udfordring og arbejder aktivt med at forbedre kaffefarmernes leve- og arbejdsvilkår. For eksempel har alle familier, inden årets udgang, fået installeret komfur, så de kvinder, der laver maden over åben ild, ikke bliver udsat for røgen. Røgen er meget skadelig, og det svarer til, at kvinderne ryger 40 cigaretter om dagen.

Det handler om at have fokus og virkelig vil hjælpe med at leve op til det, vi alle har forpligtet os til, nemlig at udrydde sult og fattigdom. For Farmmountain er det vigtigste at arbejde målrettet med vores strategi og få det til at bygge værdi i FN-målene.

For Farmmountain er det en naturlig forlængelse af alle de tiltag, vi arbejder sammen med Seniorer uden grænser i Afrika. Ved at være med i Verdens bedste nyheder er vi med til at fortælle vores historie, og hvordan vi arbejder, og derved kan stimulere andre til at være med os.

Del

Det gør vi

  • Trykt 50.000 papkrus med budskabet Verdens Bedste Nyheder til Tall Ship Race i Aarhus

Relaterede Nyheder