Forum Advokater

Forum Advokater er partner i Verdens Bedste Nyheder, fordi vi deler kernesynspunktet om, at der findes mange rigtig positive nyheder i verden

Allan Ohms, Advokat og partner

Forum Advokater har haft en CSR-politik siden 2009, og vi blev derefter optaget i FN’s Global Compact program.

CSR indgår som en del af vores rådgivning. For at kunne levere en troværdig rådgivning inden for det område ser vi det for en selvfølge, at vi selv arbejder aktivt med CSR.
Verdens Bedste Nyheder giver os mulighed for på den ene side at følge med i udviklingen inden for CSR samtidig med, at vi får kendskabet til vores egen indsats bredt ud.
Vi deltager i samfundsdebatten, spreder det gode budskab og arbejder i virksomheden på at opnå glæde i hverdagen. Når det lykkes, kan vores medarbejdere endnu bedre være med til at sprede Verdens Bedste Nyheders budskaber.

Vi har startet en proces, hvor vi vil tilslutte os Advokatkodeks, der kræver, at vi forholder os til åbenhed, diversitet, moderne ledelse, etiske dilemmaer og socialt ansvar. FN’s Verdensmål indgår i dette arbejde og påvirker dermed også den måde, vi driver forretning på. Lige nu er vi meget aktive i en proces omkring vores nye værdisæt, der kører under den forpligtende overskrift: ”Vi gør hvad vi siger”. Vi kalder værdierne MOFF, der står for menneskelighed, ordentlighed, faglighed, flid og humor.

Del

Relaterede Nyheder