Freemi

Freemi ønsker at gøre det nemmere at give ting videre end at smide ud. Vi arbejder hver dag for at udbrede de sociale- og klimamæssige fordele afledt ved gratis genbrug mellem mennesker. Vi er på samme mission som Verdens Bedste Nyheder - at gøre verden til et bedre, mere lige og selvfølgelig meget grønnere sted.

Rasmus Thude, CEO & cofounder, Freemi ApS

Freemi er Nordeuropas første og største freeconomy platform til ‘freecycling’ af brugte men fine ting. Vi er et grønt dansk impact startup, som vil sætte en stopper for smid ud-kulturen og fremme fokus på den forskel, vi alle kan gøre for miljøet og hinanden ved at recirkulere fine og funktionelle ting og dermed undgå at belaste klimaet yderligere. I dag udveksler flere hundrede tusinde brugere gratis møbler, tøj og køkkenudstyr med hinanden, og fire ud af fem ting på Freemi får nyt liv.

 

FREEMI og Verdens Bedste Nyheder

Ligesom Verdens Bedste Nyheder vælger Freemi at fokusere på det gode og positive i verden. Positive nyheder langvejs fra, der handler om fremskridt inden for Verdensmålene, kan inspirere og motivere flere mennesker herhjemme til også at agere mere socialt, bæredygtigt og cirkulært.

Hos Freemi arbejder vi målrettet med Verdensmål 10, 11 og 12. Vores digitale freeconomy er med til at reducere materiel ulighed mellem mennesker ved at muliggøre gratis cirkulering af ressourcer i byer og lokalsamfund og ved at gøre det nemt for den enkelte at få mere cirkulære forbrugsvaner og derved nedbringe sit CO2-aftryk.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Læs mere

Verdensmål 11: Bæredygtige Byer og Lokalsamfund

Læs mere

Verdensmål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Freemi støtter Verdens Bedste Nyheder ved at dele udvalgte nyheder i vores app, som hver dag bruges af tusindvis af danskere.

Relaterede Nyheder