GoMore

Livet i fremtiden afhænger af, hvordan vi forbruger i dag. Som virksomhed i dag har man ikke bare et ansvar, men pligt til at fremme kloge løsninger og udbrede kendskabet til dem”
GoMore er født med idéen om at gøre bilisme og transport mere bæredygtigt, socialt og tilgængeligt for alle.

Matias Møl Dalsgaard, CEO og medstifter af GoMore

I dag er GoMore skandinaviens største deleøkonomiske virksomhed og er en platform for samkørsel, privat biludlejning og leasing af biler.

Vores mission er at hjælpe folk med at dele biler, så vi mindsker antallet af biler på vejene og bedre udnytter ressourcerne.

Med samkørsel deler mennesker deres rejser med andre, som skal samme vej. Samkørsel sparer penge, giver bedre udnyttelse af bilerne og mulighed for at møde nye mennesker på vejen.

Med privat biludlejning kan bilejere udleje deres bil, når den står stille, og mennesker uden bil kan få nem adgang til biler. Færre mennesker behøver at eje en bil, hvis vi deler bilerne med hinanden.

Med leasing kan man få sin egen bil og udleje den, når man ikke bruger den.

 

GoMore og Verdens Bedste Nyheder

Vi er med i Verdens Bedste Nyheder, fordi vi føler et samfundsansvar for at præge verden i en positiv og bæredygtig retning. Vi vil gerne bakke op omkring initiativer, der sigter mod at oplyse og opnå FN’s Verdensmål på en konstruktiv og konkret måde.

Vi bidrager til verdensmål 11, der bl.a. handler om at gøre byer og lokalsamfund mere inkluderende og bæredygtige.

Når vi mindsker behovet for biler på vejene og udnytter vores ressourcer bedre, så er vi med til at skabe bedre og mere bæredygtige transportmuligheder for alle. Ved at gøre det nemt for folk at dele biler er vi med til at reducere den gennemsnitlige miljøbelastning pr. person.

Som medlem i Rådet for Deleøkonomi er vi også med til at rådgive regeringen om muligheder for udvikling af deleøkonomi i Danmark.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 11: Bæredygtige Byer og Lokalsamfund
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Relaterede Nyheder