Goodwings

Vi er partner i Verdens Bedste Nyheder, fordi vi synes, det er særdeles vigtigt at udbrede kendskabet til de 17 Verdensmål og at formidle dem på en god, spændende og engagerende måde.

Tommy Dotti, Head of Operations hos Goodwings

Goodwings er en hotel bookingportal, som kombinerer rejseglæde og med en passion for at skabe en mere bæredygtig fremtid. For hver hotelbooking giver vi halvdelen af vores kommission til projekter, der gavner mennesker og miljø. På den måde arbejder vi sammen hen imod FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Goodwings og Verdens Bedste Nyheder

Goodwings er med i Verdens Bedste Nyheder, fordi vi som startup med fokus på impac og ønsker at støtte op omkring FN’s 17 Verdensmål, hvor vi kan. Som partner i Verdens Bedste Nyheder er vi med til at sprede kendskabet til Verdensmålene og ser samtidig en stor værdi i at fortælle om den positive udvikling, vi ser i hele verden.

Verdensmålene

Igennem vores NGO-partnerskaber arbejder vi med alle 17 Verdensmål, men mest centralt for vores forretningsmodel er Verdensmål 17, fordi det er igennem partnerskaber mellem Goodwings, erhvervslivet og vores NGO’er, at der bliver bidraget til en mere bæredygtig verden.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Verdens Bedste Morgen 2017

Goodwings har sponsoreret en rejse til Zanzibar til Verdens Bedste Morgen 2017, delt Verdens Bedste Nyheder ud på Verdens Bedste Morgen og sender Verdens Bedste Nyheder ud med vores Good News Nyhedsbrev.

Relaterede Nyheder