Håndværksrådet

"For os er Verdens Bedste Nyheder en særdeles god mulighed for at bringe og ikke mindst få genbrugt historier, om de erhvervssamarbejder, som vi har brugt 20 år på at bygge op".

Jens Kvorning, Internationaliseringschef i SMV Danmark

SMV Danmark – det nye håndværksråd er hovederhvervsorganisation for små og mellemstore virksomheder. Det, at vi udelukkende repræsenterer SMV, gør, at vi kan arbejde helhjertet på at fremme denne store men ressourcesvage gruppes interesser såvel i Danmark som globalt.

Verdens Bedste Nyheder er et meget velkomment redskab til at få formidlet budskabet om, at samarbejde mellem små og mellemstore virksomheder globalt. Det er en meget effektiv og vigtig faktor, når man ønsker vækst og beskæftigelse på et bæredygtigt grundlag.

Vi har som organisation få ressourcer i forhold til det store antal medlemmer (20.000), som vi repræsenterer. Derfor er en open source som Verdens Bedste Nyheder af stor betydning for vores eksponering overfor offentligheden.

Del

  • Vi vil ligesom sidste år bringe historier om, hvad der er kommet ud af Danidas erhvervssektorprogrammer
  • Vi mener, at denne form for udviklingsbistand er af central betydning for at gøre Danidas samarbejdslande økonomisk bæredygtige

Relaterede Nyheder