Hartmanns

Hartmanns vil være kanal for de vigtige budskaber om de forskelle som Danida og FN gør i menneskers liv. Hartmanns vil være med til at udfolde budskaberne og give dem perspektiv i forhold til det moderne liv i udviklingslandene.

Anne-Mette Ravn, adm. direktør i konsulenthuset Hartmanns

Konsulenthuset Hartmanns er uden for kategori – men fremtidens svar på det agile jobmarked. Vi specialiserer os i flere kompetencer end kategorien normalt tilsiger. Det gør vi fordi, det giver perspektiv.  

I det moderne jobmarked giver det ikke mening at tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Når vi taler opsigelser må vi inkludere perspektivet for tiltrækning og employer branding. Og når vi taler arbejdskraft, må vi tale om både fast og fleksibel bemanding. Hartmanns binder organisationers og kandidaters jobcyklus sammen fra ansættelse over udvikling til opsigelse og rådgivning tilbage til arbejdsmarkedet.  

Hartmanns og Verdens Bedste Nyheder

Verdens Bedste Nyheder er et godt initiativ, som man kun kan støtte op om. Som en social ansvarlig virksomhed vil vi gerne give vores bidrag til at sprede de gode nyheder om fremskridtene i udviklingslandene. Vi arbejder for resiliens og bæredygtighed både samfundsmæssigt og hos det enkelte individ. 

Vores partnerskab med Verdens Bedste Nyheder er en oplagt mulighed for at kommunikere vores CSR-indsats og etiske holdninger til vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi giver vores uforbeholdne støtte til FN’s Global Compact, og den forskel det gør i verden. 

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Det gør vi

  • Indlæg på vores intranet Kloge Åge
  • Nyhed på www.hartmanns.dk
  • Webbanner på www.hartmanns.dk
  • Elektronisk nyhedsbrev til kunder og samarbejdspartnere
  • Omtale på LinkedIn
  • Kampagnemateriale som aviser og plakater – synligt på vores kontorer

Relaterede Nyheder