HRG Nordic

”Vi bestræber os på at være ansvarlige verdensborgere. Vores mål er at vise lokalt engagement på de steder og i de lande, hvor vi er til stede. Hvert år afholder vi HRG Day. HRG Day handler i sidste ende om at gøre en forskel for de mennesker, der er dårligere stillet end os selv. Vi er stolte af at støtte ActionAid, en international organisation, hvis formål er, at bekæmpe fattigdom verden over. Hver krone vi samlede ind i år støtter deres vigtige arbejde i Nepal, Uganda og lokalsamfund berørt af katastrofer og humanitære nødsituationer. "

HRG Nordic og Brussels Airlines har sponsoreret årets Verdens Bedste Nyheder konkurrence. Præmien er en flybillet (tur/retur) til en destination efter eget valg i et afrikansk u-land.

HRG Nordic er et fuldservice erhvervsrejsebureau, der tilbyder fordelagtige aftalepriser på fly og hotel verden over. Vi sørger for, at dine rejsende befinder sig, hvor de skal være, trygt, sikkert og omkostningseffektivt. For at nå vores mål leverer vi en række egenudviklede produkter og serviceydelser skræddersyet efter vores kunders behov. Vi er repræsenteret i over 130 lande med et globalt team på mere end 12.000 medarbejdere. HRG Nordic er kvalitets- og miljøcertificeret af TüV i følge ISO 9001 og ISO 14001:2004 i samtlige nordiske lande.

HRG Nordic er Folkekirkens Nødhjælps officielle rejsebureau. HRG har den påkrævede ekspertise og erfaring i at betjene NGO´er, samt adgang til de nødvendige Humanitarian og missionary billetter.

HRG Nordic samarbejder med Verdens Bedste Nyheder om formidling af konkrete fremskridt i udviklingslandene. HRG Nordic er således en vigtig del af det unikke samarbejde mellem FN, Danida, de danske udviklingsorganisationer og Verdens Bedste Nyheders virksomhedspartnere.

Del

Relaterede Nyheder