INDEX: Design to Improve Life

Vores globale designpris, INDEX: Award, præmierer design, som løser globale problemer, og prisen er knyttet til FN’s Verdensmål. Vi søger at udbrede en bredere opfattelse af design som produkter, services, processer og systemer, der medvirker til at opnå Verdensmålene. Design er ikke kun et spørgsmål om æstetik.

Lars Bøgeskov, presse- og kommunikationschef

INDEX: Design to Improve Life er en dansk non-profit organisation med globalt sigte.

INDEX inspirerer gennem ”Design to Improve Life” designere over hele verdenen til at bruge deres kreative egenskaber på at skabe løsninger på globale udfordringer som klimaforandringer, overbefolkning eller mangel på vand. INDEX: Award er den største designpris i verden.

INDEX og Verdens Bedste Nyheder

Et partnerskab med Verdens Bedste Nyheder er logisk for os: Vi deler i høj grad værdigrundlag. Og vi tror på, at der er håb for verden, ja, faktisk tror vi på, at den løbende bliver bedre. INDEX: Award forsøger at udbrede nyheder om løsninger for at understrege, at de traditionelle mediers generelle negative beskrivelse af verden, faktisk ikke er korrekt.

Vi samarbejder om analyser og artikelserier, der sætter fokus på, hvordan design kan være med til at forandre verden til det bedre.

Verdensmålene

Et af vores hovedbudskaber er, at design i høj grad bidrager til at opnå Verdensmålene. Og vi arbejder for at udbrede, finansiere og mangfoldiggøre ’design to improve life’ i hele verden. Det er grundlaget for både vores Award, vores uddannelsesafdeling og vores investeringsaktiviteter.

Vi arbejder med samtlige Verdensmål. Alle 1.401 nominerede til INDEX: Award i 2017 er indekserede efter hvilket Verdensmål, de søger at løse. Vi definerer os selv som en organisation, der bidrager til det verdensomspændende arbejde for at opnå Verdensmålene inden 2030. Vi samler verdens bedste designløsninger, der breder sig til alle Verdensmål – på alle mulige forskellige måder.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Relaterede Nyheder