introDus

Vi støtter op om Verdens Bedste Nyheder, fordi det er et utroligt godt og sympatisk projekt. Vi ser samarbejdet som en god måde at vise vores opbakning til en bedre og mere bæredygtig verden, samt muligheden for at skabe et mere helstøbt billede af den positive udvikling, som også finder sted, trods andre mediers til tider negative belysning.

Anders Thorup, CEO og med-stifter, introDus

introDus er en dansk HR-Tech virksomhed, der har udviklet en cloud-baseret platform, som sikrer nye medarbejdere en succesfuld Pre & Onboarding til fordel for den ansatte og virksomheden. introDus samarbejder bl.a. med NGO’en ”Engage – Empowering Africa”, som har opnået at kunne integrere deres medarbejdere og frivillige hurtigere og mere effektivt ind i organisation. Dette har bl.a. forkortet oplæringstiden, hvorfor medarbejderne og de frivillige nu kommer hurtigere i gang med de vigtige opgaver.

INTRODUS OG VERDENS BEDTE NYHEDER

Vi i introDus støtter op om Verdens Bedste Nyheder igennem vores interne markedsføring, hvor vi kan sprede budskabet om Verdens Bedste Nyheder og dermed gøre opmærksom på de 17 Verdensmål.

INTRODUS OG VERDENSMÅLENE

Igennem vores NGO-samarbejdspartnere arbejder vi med alle 17 Verdensmål. Det 17. mål om partnerskaber er dog mest centralt for vores platform, forretningsmodel og CSR-strategi, da vi har valgt at gøre vores platform gratis for alle NGO’er i hele verden. På den måde kan vi gennem vores platform og samarbejde med mindre og større NGO’er bidrage til en mere bæredygtig udvikling og verden. Vi er også meget passionerede om Verdensmål 4 om læring og udvikling.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling

Del

Det gør vi

Vi kommunikerer Verdens Bedste Nyheder til medarbejdere, samarbejdspartnere og andre interessenter via vores sociale medier, ved skilte på kontoret og i fællesområder.

Relaterede Nyheder