KAITEN

"Vi forventer at gøre vores kunder opmærksomme på alle de gode initiativer, der er rundt omkring i verdenen. Vores primære leverandører er i Asien hvor arbejdsvilkår og menneskerettigheder ikke er det, som altid står allerhøjest på dagsordenen. Derfor vil vi gerne slå et slag for den bevidste forbruger."

Peter Stenfors, Formand for KAITEN A/S og KAITEN AB

KAITEN er en dansk/svensk virksomhed, der sælger kampsports udstyr. Kampsport har sine rødder i budo, hvilket gennemsyrer den måde hvorpå vi tænker og driver vores forretning. En af vores grundpiller er, at man hjælper mennesker og herunder har den nødvendige respekt for de mennesker, der producerer vores varer.

Vi er med i Verdens Bedste Nyheder for at udbrede det gode budskab til vores kunder. Det er med til, at vi som dansker og forbruger indser, at vi via vores adfærd kan påvirke verden i en bedre retning.

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel ved at give forbrugerne information om, at der findes håb, når man er flere der tror på det. Vi vil udbrede, at der findes alternativer, når vi vælger vores varer uden, at det skal koste ekstra.

Del

Det gør vi

  • Vi informerer løbende vores kunder i Danmark og Sverige om alle de tiltag, der er i forbindelse med Verdens Bedste Nyheder – rent praktisk sender vi informationsmateriale ud sammen med samtlige bestillinger i Danmark og Sverige
  • Ved arrangementer og events gør vi opmærksom på, at vi har valgt den aktive linje i forhold til at gøre forbrugeren opmærksom på, hvor deres varer er produceret og under hvilke forhold. I efteråret 2014 bliver der afhold EM i Karate i Danmark, der er vi med for at ”slå et slag” for bedre vilkår for alle i verdenen.
  • Vi er ikke ufejlbarlige, vores leverandører snyder os også en gang i mellem, men vi forsøger, at gøre en forskel.

Relaterede Nyheder