Kluntz A/S

Verdens Bedste Nyheder har valgt en positiv journalistisk tilgang til at få udbredt kendskabet til FNs Verdensmål. At projektet med at få skabt fremgang for verdens fattigste lande og deres befolkninger, beviseligt præsenteres som allerede værende godt i gang, skaber håb, begejstring og vilje til at gøre endnu mere. I en positiv kontekst siver budskaberne bedre ind og det er det geniale ved Verdens Bedste Nyheder.

Peter Nielsen, adm. direktør i Kluntz Promotion

Kluntz Promotion A/S har siden 2003 arbejdet strategisk med CSR og er i dag medlem af BSCI, UN Global Compact, DIEH og CONCITO, så det er naturligt for os at støtte Verdens Bedste Nyheder. Kluntz spreder ordet om Verdens Bedste Nyheder internt ved at informere personale og familier om projektet. Materiale om projektet er tilgængeligt i vores receptionsområde. Eksternt benytter vi vores e-mail signatur og hjemmeside med link til Verdens Bedste Nyheder.

Kluntz og Verdensmålene

Vi bidrager ved at påvirke vores leverandører gennem dialog og gennem vores Supplier Code of Conduct. Vi arbejder primært med arbejdstagerrettigheder, miljø og ansvarligt forbrug. Det er de områder, vi som handelsvirksomhed nemmest kan forholde os til.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 8: Anstændige Jobs og Økonomisk Vækst

Læs mere

Verdensmål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion

Læs mere

Verdensmål 13: Klimaindsats
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Relaterede Nyheder