Metroxpress

”Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Metroxpress og den markante eksponering vores kampagne får hvert år gennem avisens forskellige platforme. Samarbejdet er vokset gennem årene, så vi nu udgiver vores avis flere gange om året og også samarbejder om events og avisuddeling på Folkemødet”.

Thomas Ravn-Pedersen, Chefredaktør og sekretariatsleder for Verdens Bedste Nyheder

Metroxpress er mediepartner med Verdens Bedste Nyheder, og sammen arbejder vi for at formidle konkrete fremskridt i udviklingslandene til danskerne.

Metroxpress udgiver en gang om året en særlig Verdens Bedste Nyheder-avis i 365.000 eksemplarer til årets morgenevent. Samarbejdet er dels redaktionelt i form af artikler i avisen i ugen før morgeneventen og dels i form af en take-over af dagens Metroxpress med et omslag på eventdagen den anden fredag i september.

Samtidig benytter Verdens Bedste Nyheder MX Train TVs skærme i alle s-toge i hovedstaden. Her sendes nyheder om fremskridt i udviklingslande hvert 20 minut.

Metroxpress kan med deres medier give Verdens Bedste Nyheder et reach på mere end 1.700.000 millioner danskere om ugen.

Se Metroxpress’ case om Verdens Bedste Nyheder.

Del

I år udgav Metroxpress også en speciel Verdens Bedste Nyheder-avis i forbindelse med Folkemødet på Bornholm.

Årets morgenevent avis, der blev uddelt i hele Danmark af frivillige fra Verdens Bedste Nyheder og daglige nyheder i s-toge i hovedstadsområdet, der vises hvert 20. minut.

Relaterede Nyheder