Phoenix Design Aid A/S

Phoenix Design Aid støtter Verdens bedste nyheder med det formål at fremme og tilskynde socialt og miljømæssigt ansvar. Vi hylder det prisværdige initiativ og opfordrer andre til at gøre det samme

Dennis Lundoe Nielsen, CEO

Phoenix Design Aid A/S (PDAid) er en international design- og kommunikations­virksomhed med ekspertise i grafisk design og digitale løsninger.

Med særlig vægt på at servicere internationale og mellemstatslige organisationer, herunder FN og EU-agenturer, NGO’er og offentlige myndigheder, udfører PDAid samtlige projekter i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar samt FN-krav.

PDAid er certificeret inden for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001), arbejdsmiljøledelse (OHSAS 18001), socialt ansvar (DS 49001), og FSC CoC. Virksomheden bygger på respekt. Respekt for kunder, medarbejdere og planeten. Respekt stiller krav til os alle, til at tænke og handle ansvarligt.

PHOENIX DESIGN AID OG VERDENSMÅLENE

I 2015 grundlagde CEO, Dennis Nielsen og hans hustru, Pia Nielsen, PDAid Foundation med støtte fra den kenyanske NGO, Kilimanjaro Initiative. PDAid Foundation repræsenterer et koncept, der byger på sponsorater og mentorskab af unge talenter. Gennem uddannelse, økonomisk støtte, personlig kommunikation og mentorskaber, støtter fonden unge talenter på vej til at blive positive forandringsagenter inden for forretnings- og samfundsmæssig ledelse. Det overordnede mål er at hjælpe unge individer fra udviklingslande til at medvirke til positiv forandring af betingelserne i deres lokalsamfund. Med udgangspunkt i en mentorordning, er det hensigten at påvirke unge individer til at udvikle sunde holdninger og solide værdier i forhold til helt grundlæggende emner som menneskerettigheder, demokrati og bæredygtighed.

Læs mere her:

Del

  •  Verdens Bedste Nyheders logo går igen i stort set alt vores markedsføringsmateriale, herunder hjemmeside, rapporter, brochurer, løsblade med mere.
  •  I september 2015 bragte vi nyheden “Phoenix Design Aid supports ‘The World’s Best News’.”
  • Verdens Bedste Nyheder nævnes under CSR-fanen på  www.phoenixdesignaid.com

Relaterede Nyheder