Plus Pack

Vi er partner, fordi vi ønsker at støtte Verdens Bedste Nyheder i at formidle FN’s Verdensmål. Ved at være partner kan vi aktivt bidrage til kommunikationen om målene. Vi arbejder målrettet med bæredygtighed og lægger stor vægt på at være en ansvarlig virksomhed både lokalt og globalt.

Maria M. Schmidt, Marketing Manager, Plus Pack

Plus Pack er med i Verdens Bedste Nyheder, fordi vi mener, at FN’s Verdensmål er vigtige for en bæredygtig fremtid. Vi designer, udvikler og producerer emballage til fødevarer, og vi mener, at vi har en forpligtigelse til at gøre det på den mest bæredygtige måde. Plus Pack er en familievirksomhed, som stammer tilbage til 1914 og er i dag er drevet af fjerde generation. Vores holdning er, at fødevareemballage er kommet for at blive. Vi kan ikke undvære det. Emballage sikrer fødevarens holdbarhed, den gør at vi kan fragte fødevarer, og den mindsker madspild. Og på Plus Pack kan vi gøre vores til at sikre, at emballager designes og udvikles med henblik på genanvendelse, så de kan blive til nye plastprodukter.

Plus Pack og Verdensmålene

Vi designer, udvikler og producerer emballager til fødevarer, som skal kunne genanvendes. Vi deltager aktivt i en lang række forums og arbejdsgrupper med det ene formål at videreudvikle bæredygtige emballager. Dvs. emballage til fødevarer, som kan genanvendes til andre formål. Vi har gennem årtier sikret en bæredygtig produktion ved at al overskudsmateriale i produktionen genanvendes til andre produkter. Vi integrerer Verdensmål nr. 12 i Plus Packs bæredygtighedsarbejde, og vi inddrager Verdensmålene i den løbende dialog med beslutningstagere, politikere og kunder verden over.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Det gør vi

På Verdens Bedste Morgen bidrager vi til at udbrede kendskabet til FN’s Verdensmål. Vi uddeler aviser til alle ansatte. Vi fortæller om Verdens Bedste Nyheder på vores hjemmeside og LinkedIn kanal

Relaterede Nyheder