PwC

"Vi ønsker at sprede budskabet om de gode udviklingshistorier og samtidig understøtte budskabet om, at samarbejde og partnerskaber bidrager til en bæredygtig udvikling i verden."

Anne-Louise Thon Schur, Director, CSR-rådgivning, PwC

PwC er verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. I Danmark samarbejder ca. 1.700 PwC’ere fra 16 kontorer hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 180.000 kolleger fra hele verden.

Vores vision er at skabe værdi for vores relationer. Det gælder også, når det handler om virksomheder og organisationers samfundsansvar (CSR), som er et område, vi har rådgivet om gennem de sidste 15 år.

Vi er med i Verdens Bedste Nyheder, fordi vi støtter op om FN’s Global Compact og samtidig ønsker at bidrage til det positive budskab om den forskel, danske organisationer skaber gennem deres engagement rundt om i verden.

Ved at være med i Verdens Bedste Nyheder får vi mulighed for at sætte CSR på dagsordenen på en ny måde både internt i PwC og eksternt ved at koble vores brand til behovet og muligheden for at løse globale udfordringer gennem samarbejder og partnerskaber.

Del

Det gør vi

  • Kommunikerer internt om vores deltagelse til vores kollegaer
  • Kommunikerer eksternt om vores deltagelse via PwC’s elektroniske nyhedsbrev
  • Dialog og via vores hjemmeside www.pwc.dk/csr

Relaterede Nyheder