RICE

”Vores vedvarende store fokus på social ansvarlighed bidrager til arbejdet med Verdensmålene. Vi tror ikke bare på en bedre verden, vi arbejder for det.”

Dagmar Top Haustrup Director, Marketing & Business Development

RICE er en dansk interiør- og designvirksomhed, der er kendt for farverigt melamin, håndlavede kurve, opbevaring og glaseret keramik. Hos RICE handler det om at sætte farve på tilværelsen, og vi lægger stor vægt på vores CSR og præmissen: We do business with a heart.

Social ansvarlig produktion er en del af RICE’s DNA. Vi tror ikke bare på en bedre verden, vi arbejder for det. Det er vigtigt at fortælle, at enhver indsats nytter. Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen.

Verdens Bedste Nyhede og standarder

Vores støtte til Verdens Bedste Nyheder sikrer RICE en oplagt mulighed for at sætte fokus på vores sociale ansvarlighed. Det er vigtigt, at vores kunder kan bruge RICE-produkterne med god samvittighed.

De fleste af vores produkter bliver produceret i udviklingslande, og derfor er det ekstra vigtigt for os, at alle produkter er produceret under sunde arbejdsforhold, uden brug af børnearbejde og med respekt for menneskerettigheder. Det sikrer vi ved at følge internationale standarder, der har fokus på social ansvarlighed.

RICE efterlever SA8000 standarden, og det har vi gjort siden 2002, hvor vi var det første skandinaviske firma, der modtog certificeringen. Derudover støtter vi FN’s Global Compact, og vi bruger deres principper som en guideline til at drive en etisk forsvarlig forretning.

Vi vælger kun leverandører, der lever op til vores etiske krav, og vi besøger dem jævnligt for at sikre, at de overholder vores retningslinjer. Gennem rådgivning og samarbejde hjælper vi dem til at gøre arbejdsforholdene endnu bedre.

Verdensmål og rent drikkevand

I RICE arbejder vi med Verdensmålene, da det for os er essentielt at bidrage til en global bæredygtig fremtid. Vi har igennem årene haft fokus på flere forskellige mål, og vi er stolte af den forskel, vi har været med til at yde. Vores seneste tiltag Cups of Hope arbejder med ”Rent vand og sanitet”, Verdensmål 6. Rent vand og bedre sanitet er en mangelvare for millioner af børn verden over. Rent vand er en nødvendighed, der sikrer overlevelse og den rette udvikling. RICE støtter UNICEF’s arbejde med børn i krisesituationer verden over, og sammen sikrer vi med projektet Cups of Hope, at flere børn får adgang til rent drikkevand.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 6: Rent Vand og Sanitet
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

rice bæredygtighed csr verdensmål

Det gør vi

  • Event på hovedkontoret i Danmark
  • Eksponering af kampagnen på Instagram
  • Eksponering af kampagnen på LinkedIn
  • Eksponering af kampagnen på www.rice.dk

Vi tror ikke på en bedre verden – vi arbejder for det!

Hos RICE gør vi forretning med hjertet. Vi tror fuldt og fast på, at selvom ingen kan hjælpe alle, kan alle hjælpe nogen. Ud fra den filosofi engagerer vi os i større og mindre donationer til velgørenhed rundt omkring i verden. I flere år har vi støttet forskellige projekter i tredje verdenslande, men det er vigtigt at huske på, at nogen gange er der brug for hjælp lige der, hvor du er. I år støtter RICE de Danske Hospitalsklovne.

Danske hospitalsklovne

Vi har designet melaminkopper og tallerkner – med store røde prikker, som skal illustrere Hospitalsklovnenes næser. Når vores kunder køber en pakke med 4 melaminkopper eller 4 tallerkner, yder vi sammen et finansielt bidrag til de Danske Hospitalsklovne.

Relaterede Nyheder