Royal Danish Fish

Royal Danish Fish Group A/S modtog i 2012 den prestigefyldte CSR Strategy-100 award. Dette er en stor blåstempling af vores CSR arbejde i Afrika.

Mogens Mathiasen, CEO, Royal Danish Fish Group A/S

Royal Danish Fish Group A/S er en danskejet koncern, hvis primære forretningsområde er akvakultur, som er en af verdens førende vækstindustrier. Vi producerer bedst mulig kvalitet af fisk i Danmark og Ghana med den nyeste teknologi og samtidig på den mest miljøvenlige måde.

Vi vil brande vores virksomhed og inspirere andre til lignende projekter, der kan fremme væksten i udviklingslandene. Dermed dokumenteres vores slogan for Royal Danish Fish Group..”we make a living difference”.

Royal Danish Fish Group og Verdens Bedste Nyheder

Vi er med i Verdens Bedste Nyheder for at skabe positiv fokus på business i Afrika. West African Fish ltd har med stærkt lokalt partnerskab skabt beskæftigelse og livsgrundlag for mere end 400 familier i Ghana. Vi udbreder Verdens Bedste Nyheder til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere igennem vores hjemmeside og med et budskab i vores kantine.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 1: Afskaf Fattigdom

Læs mere

Verdensmål 14: Livet i Havet

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Royal Danish Fish Group bruger partnerlogo, webbanner og plakater til at sætte fokus på Verdensmålene og Verdens Bedste Nyheder.

Relaterede Nyheder