Siteimprove A/S

”Hos Siteimprove sætter vi stor fokus på, hvordan vi kan maksimere vores positive indflydelse, og en stor del af vores arbejde går ud på at skabe opmærksomhed omkring problemer såvel som løsninger. Hvis vi skal opnå målene i 2030, kræver det, at vi alle er bevidste om målene og løfter i samlet flok. Det er også grunden til, at vi samarbejder med Verdens Bedste Nyheder, så vi sammen kan få spredt verdensmålenes budskab og sætte fokus på løsninger og de gode historier.”

Camilla Simonsen, COO

Vi støtter op om Verdens Bedste Nyheder, da vi selv arbejder med Verdensmålene og ønsker at støtte op om andre virksomheder og organisationer, som også yder en indsats for verden.

Siteimprove har siden 2010 været en del af FNs Global Compact, og i 2017 kastede vi os ud i at arbejde med Verdensmålene, hvor vi fokuserer på mål 4, 10 og 17 for at forbedre og sikre adgang til uddannelse og reducere ulighed. Vores arbejde med Verdensmålene er i høj grad fokuseret mod digital tilgængelighed, hvor vi kan gøre en betydelig forskel. Lige adgang til information og services på nettet er en menneskeret, og vi arbejder for et tilgængeligt og inkluderende World Wide Web.

Vi mener, at ingen må ekskluderes på nettet, hvilket vi med vores værktøj og ekspertise kan hjælpe med at forhindre. Ved hjælp af de værktøjer, vi tilbyder, kan organisationer gøre sig selv tilgængelige online, og gennem vores arrangementer, partnerskaber og kommunikation spreder vi budskabet om vigtigheden af digital tilgængelighed for hele verden, så vi sammen kan sikre, at vi inkluderer alle – globalt, lokalt og online.

Vi støtter op om Verdens Bedste Nyheder, da vi selv arbejder med Verdensmålene og ønsker at støtte op om andre virksomheder og organisationer, som også yder en indsats for verden.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse

Læs mere

Læs mere

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Det gør vi

Verdens Bedste Nyheder kommunikerer de gode fremskridt, som vi ser i verden, og de nyheder videreformidler vi til vores ansatte internt. Vi har også tilbudt vores tilgængelighedsværktøj til Verdens Bedste Nyheder, så de kan gøre deres hjemmeside tilgængelig for brugere, som pga. den ene eller anden udfordring ikke kan bruge en hjemmeside optimalt. På den måde sørger vi for, at de gode historier kommer ud til endnu flere.

Relaterede Nyheder