Voi

Verdens Bedste Nyheders formål og værdier passer rigtig godt til VOI Technology's vision om fremtiden. Vi tror på at elektriske løbehjul kan spille en central rolle i at ændre den måde mennesker bevæger sig i byer i fremtiden.

Eric André , General Manager Nordics

VOI er et skandinavisk grønt mobilitetsselskab som tilbyder elektriske deleløbehjul til byer i Europa. VOI tror på at elektriske løbehjul kan spille en central rolle i at ændre den måde mennesker bevæger sig i byer i fremtiden og VOI vil sikre at transformationen sker på den helt rigtige måde, med innovativ teknologi, en åben og klar dialog med byer og regeringer, og ved at tilpasse til de lokales behov. VOI tror på byer uden forurening og larm, og dermed gladere borgere. Byer som er lavet til at leve i – og ikke til biler. Verdens Bedste Nyheder er med til at sætte fokus på denne vigtige opgave frem mod 2030, og derfor er et partnerskab oplagt for VOI.

Verdensmål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund

Verdensmål 11, som omhandler bæredygtige byer og lokalsamfund spiller en stor rolle i VOIs vision for europæiske byer. Specielt Delemål 11.2, inden 2030 skal vi give alle mennesker adgang til sikre, tilgængelige og bæredygtige transportsystemer – til en pris, der er til at betale, går hånd i hånd med VOI’s ønske om at skabe en alternativ deletransport, som både er bæredygtig samt let tilgængelig for brugere.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 11: Bæredygtige Byer og Lokalsamfund
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Relaterede Nyheder