WakieWakie

WakieWakie er, udover at være et vækkeur, et alternativt leveringsmedie, der dels skaber en anderledes måde at fortælle Verdens Bedste Nyheder på, ligesom det giver mulighed for at få indholdet ud til lytterne på det eneste tilbageværende tidspunkt på døgnet, som ikke er fuldkommen fyldt med støj – lige når vi vågner.

WakieWakie giver mulighed for, at Verdens Bedste Nyheder kan blive hørt før alle andre nyheder, før alle de dårlige og negativt vinklede historier får lov at overtage vores lytteres hverdag.

I det aktuelle mediebillede lader der til at være en tendens til, at negative historier i langt højere grad dækkes bredt end positive. Dramatiske og dragende overskrifter skaber harme og forargelse, genererer clicks og eskalerende kommentarspor.

Og de skygger for alle opløftende historier, med fare for, at vi med tiden helt mister blikket for alt det gode, der også sker i verden.

Det har derfor aldrig været vigtigere at fortælle Verdens Bedste Nyheder. Og vi vil gerne være med til at sørge for, at Verdens Bedste Nyheder i fremtiden vil blive læst, set og hørt af endnu flere mennesker end hidtil.

Vores bidrag består i at stille vores tjeneste til rådighed og dermed i samarbejde med Verdens Bedste Nyheder at bringe de gode historier ud på en nye måde og til endnu flere mennesker end hidtil.

Med vores skalering til de største europæiske lande og USA i begyndelsen af 2018 kan vi endvidere hjælpe Verdens Bedste Nyheder med at blive hørt og fortalt til et endnu større publikum.

Del

Relaterede Nyheder