Yaneeda.com

”Verdens Bedste Nyheder er en interessant og anderledes platform, som arbejder med Verdensmålene på en engagerende måde”

Annesofie Walther, Online Kommunikations Specialist

Vi er en del af Verdens Bedste Nyheder, fordi vi har grønt blod i årene og vores hjerter banker for bæredygtighed. Verdens Bedste Nyheder er en interessant og anderledes platform, som arbejder med FN’s 17 Verdensmål på en engagerende måde. Vi ønsker at støtte op om målene og øge kendskabet til dertil.

Vi har hver uge et rejserelateret nyhedsbrev, hvor vi deler vores rejseglæde med andre rejseentusiaster. I dette nyhedsbrev har vi også stort fokus på bæredygtig turisme og vejen mod en mere bæredygtig rejsebranche. Det er i disse nyhedsbreve, at vi også bringer nogle af Verdens Bedste Nyheder om rejsebranchen.

Yaneeda.com og Verdensmål 14

Hos Yanneda.com vil gerne værne om naturen rundt om i verden, hvilket er noget af et projekt, det er vi klar over. Vi er dog af den overbevisning, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Med udgangspunkt i den naturalistiske filosofi om, ikke at tage andet end billeder på sin rejse og ikke efterlade andet end sit fodaftryk, har vi udformet bæredygtighedsinitiativet #10SKRALDIPOSEN. Initiativet har til formål at passe på verdens natur og kultur i fællesskab. Vi har produceret en række miljøvenlige og bionedbrydelige skraldeposer, som vi giver vores rejsende ved ankomst til udvalgte destinationer. På den måde kan vi sammen hjælpe med at holde naturen ren og ikke efterlade skrald på trekking-ture, ved stranden, i nationalparker eller et helt fjerde sted. Vi opfordrer derfor alle vores rejsende til at støtte op om initiativet og samle 10 stykker skrald og smide det i skraldespanden.

Vi arbejder for en mere bæredygtig rejsebranche og et af vores store fokusområder er det stigende skraldeproblem. Vi har i ikke tænkt os at vente på, at der i 2050 vil være mere plastik end fisk i verdenshavene. Netop derfor arbejder vi for at nedbringe skraldemængden og hjælpe de lokale på destinationerne. Dette gør vi ved at have fokus på Verdensmål nr. 14 – Livet i havet.

Vi arbejder med følgende verdensmål

Læs mere

Verdensmål 14: Livet i Havet
Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Del

Relaterede Nyheder