Mediesamarbejder og publikationer

Verdens Bedste Nyheder er i dag kendt af hver fjerde dansker. Vi arbejder hele tiden på, at vores konstruktive nyheder kommer ud til endnu flere i hele landet. Her kan du få et overblik over vores mediesamarbejder, og hvor du kan finde vores udgivelser.

Publikationer

En gang om året udgiver vi en avis, som bliver uddelt af tusindvis af frivillige i hele landet. Du kan læse alle vores tidligere aviser her.

Mediesamarbejder

Vi har igennem årene haft en række samarbejder med medier, der har hjulpet os med at sprede vores konstruktive journalistik ud til danskerne. Hver uge kan du finde vores nyheder i Jysk Fynske Medier, Nordjyske Medier og Sjællandske Medier. Hver måned udgiver vi en længere international analyse i Jyllands-Posten, hvor vi dækker nye tendenser inden for bæredygtig udvikling.

Vores egne medier

Vi udgiver nye historier hver uge. Dem kan du læse her på hjemmesiden. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så ugens nyheder kommer direkte i din indbakke hver mandag. Du kan også følge med på Instagram, Facebook og Twitter.

Hver uge skriver vi også om, hvordan det går med Verdensmålene i Danmark. Dem kan du følge med i på verdensmål.org, som Verdens Bedste Nyheder også står bag.